Het team

Het team van Dressuurstal Schellekens is door de jaren heen met veel ervaring samengesteld.

Miranka Schellekens
Oprichter en eigenaresse van Dressuurstal Schellekens, naast alle werkzaamheden die verricht moeten worden om zowel de paarden en pony’s en ruiters een goed verblijft te bieden, verzorgt Miranka ook de training. Zij is gediplomeerde en zeer ervaren ORUN instructrice.

DAP Sint Oedenrode, Wouter Demey Wouter Demey
We maken altijd gebruik van de zeer kundige diensten van dierenartspraktijk Sint Oedenrode, dierenarts Wouter Demey van deze praktijk begeleidt tevens de paarden die naar internationale wedstrijden gaan.
.
.
.
.
.
.

Frank DirxksFrank DIRCKX
Osteopaat, Frank komt iedere 6 weken bij ons op stal om de paarden te contoleren en indien nodig te behandelen. Op die dag behandelt hij ook mensen, u kunt zich voor een controle opgeven bij Miranka.
.
.
.
.

Johan Sleegers
Hoefsmid Johan Sleegers uit Lieshout is al meer dan 20 jaar onze huissmid, hij is een vakman en specialist op het gebied van moeilijke voeten. Op donderdagmiddag is Johan bij ons op stal aanwezig en kunt u gebruik maken van zijn diensten.

Dominick PaardendekensDominick.nl
Lia van Dominick paardendekens biedt de dekenwasservice aan bij ons op stal. Zij komt regelmatig de dekens ophalen en ze weer keurig gewassen terugbrengen. Marinka zal tijdig kenbaar maken wanneer de dekens worden opgehaald en u gebruik kunt maken van deze dienst.

Hippo paardenverzekeringhippopaardenverzekering.nl
Onze paarden zijn verzekerd bij Hippo paardenverzekering, agent voor onze stal is Dhr. Ton Schepens. U heeft de mogelijkheid om van de diensten van Hippo Paardenverzekering gebruik te maken.

Ieder jaar gaan we een aantal keer met de Paralympische ruiters naar wedstrijden in binnen en buitenland, dat kan ik niet alleen, maar gelukkig hebben we op stal een aantal mensen die spontaan aanbieden om mij en onze ruiters te helpen. Zonder deze vrijwilligers zou het voor de ruiters heel moeilijk zijn om naar al die wedstrijden te gaan en zo goed te presteren. We zijn dan ook erg blij met al deze mensen en hopen dat ze voor onze ruiters klaar blijven staan. Lieve mensen, super bedankt voor jullie inzet en steun, zonder jullie gaat het echt niet!!